Pregled linije izdelkov

Siv avtomobil se pelje proti mestu, prikazan pa je samo od strani

Avtomobilski akumulatorji

Kje dobiti najboljše avtomobilske akumulatorje? Avtomobilski akumulatorji VARTA so rezultat nemškega inženiringa in zasnovani, da zagotavljajo pravo mero moči in dolgo življenjsko dobo za vsako vrsto avtomobila. Ne glede ali iščete akumulatorje za standardna vozila ali za avtomobile z veliko dodatne opreme in sistemi start-stop, našli jih boste spodaj. Lahko pa si pomagate tudi z našim iskalnikom akumulatorjev.

Več o avtomobilskih akumulatorjih

Modro-beli tovornjak se pelje po avtocesti v smeri pogleda fotoaparata

Akumulatorji za težka gospodarska vozila

Akumulatorji VARTA® za gospodarska vozila so opremljeni z najnovejšimi in najučinkovitejšimi tehnologijami. Izpolnjujejo vse nove okoljske in varnostne predpise, ki trenutno veljajo na trgu, elektronski opremi v kabinah tovornjakov pa zagotavljajo energijo, ki bo zadostila njihovim vse večjim potrebam.

Več o akumulatorjih za težka gospodarska vozila

Moški, oblečen v črno, se s svojim motociklom pelje po podeželski cesti, obdani z drevesi

Akumulatorji Powersports

Akumulatorji Powersports so primerni za izredno široko paleto vozil, tudi za motocikle, štirikolesnike, vodne skuterje, vseterenska (ATV) in večnamenska terenska vozila (UTV), skuterje, motorne sani in celo kosilnice. Prepričani ste lahko, da boste našli akumulator iz linije Powersports, ki je zasnovan za prav vsakega od teh namenov uporabe.

Več o akumulatorjih Powersports

Bela jadrnica na vodi

Akumulatorji za rekreativna vozila

Linija akumulatorjev VARTA® Professional je bila zasnovana za napajanje morskih plovil, kot so električni čolni, jahte in motorne ladje ter vse vrste bivalnih prikolic in avtodomov. Izberite akumulator za rekreacijska vozila, ki zagotavlja izjemno zmogljivost in zanesljivost.

Več o akumulatorjih za rekreativna vozila

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce