Naša linija akumulatorjev VARTA®

Siv avtomobil se pelje proti mestu, prikazan pa je samo od strani

Avtomobilski akumulatorji

Ne glede na to, ali si prvič lastite vozilo in iščete varen akumulator, ki vam bo dolgo služil, ali si preprosto želite samo vrhunsko napajanje, naši avtomobilski akumulatorji bodo zadostili vsem vašim potrebam.

Več o avtomobilskih akumulatorjih

Modro-beli tovornjak se pelje po avtocesti v smeri pogleda fotoaparata

Akumulatorji za težka gospodarska vozila

Vse strožji okoljski in varnostni predpisi, vse več tovornjakov z nosilci na koncu šasije na cesti in vedno več elektronske opreme pri vseh vrstah uporabe bodo drastično spremenili ponudbo na trgu. Naša linija akumulatorjev za težka gospodarska vozila, ki ji ni enake, je nared za vse nove potrebe trga.

Več o akumulatorjih za težka gospodarska vozila

Moški, oblečen v črno, se s svojim motociklom pelje po podeželski cesti, obdani z drevesi

Akumulatorji Powersports

Akumulatorji Powersports so primerni za izredno široko paleto vozil, tudi za motocikle, štirikolesnike, vodne skuterje, vseterenska (ATV) in večnamenska terenska vozila (UTV), skuterje, motorne sani in celo kosilnice. Prepričani ste lahko, da boste našli akumulator iz linije Powersports, ki je zasnovan za prav vsakega od teh namenov uporabe.

Več o akumulatorjih Powersports

Bela jadrnica na vodi

Akumulatorji za rekreativna vozila

Linija akumulatorjev VARTA® Professional je bila zasnovana za napajanje morskih plovil, kot so električni čolni, jahte in motorne ladje ter vse vrste bivalnih prikolic in avtodomov. Za vozičke za golf in podobne namene uporabe izberite akumulator za rekreativna vozila, ki nudi izjemno delovanje in zanesljivost.

Več o akumulatorjih za rekreativna vozila

VARTA® Iskalnik akumulatorjev

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce