Akumulatorji VARTA® za večnamenska terenska vozila (UTV)

Večnamensko terensko vozilo na podeželju, v ozadju nebo z oblački

Če se želite zanesti na svoje večnamensko terensko vozilo, da bo dobro opravilo svoje delo, so pravi akumulatorji zanje ključnega pomena. Naši izdelki iz linije Powersports zagotavljajo zanesljiv zagon v hladnih jutrih in delovanje skozi ves dan, na katerega se lahko zanesete.

Akumulatorje VARTA® Powersports Freshpack odlikujeta zanesljiva zagonska moč tako v vročem kot v hladnem vremenu in trpežno ohišje, ki prenese vsakršno tresenje.

Powersports Freshpack

Svinčeno-kislinska tehnologija v naših akumulatorjih Powersports Freshpack vam prinaša zanesljivo zagonsko moč od prvih vrtljajev motorja naprej. Akumulator izjemno moč zagotavlja tudi, ko ga uporabljate v še tako zahtevnih pogojih. Več o akumulatorjih Powersports Freshpack

Naših akumulatorjev VARTA® Powersports AGM ni treba vzdrževati in ne potrebujejo polnjenja. Gre namreč za suho polnjene akumulatorje s posodo za kislino.

Powersports AGM

Naši akumulatorji Powersports AGM so bili zasnovani posebej za delovanje v ekstremnih pogojih. Z napredno tehnologijo AGM, vam ta dovršeni izdelek zagotavlja največjo mero moči v vsej svoji življenjski dobi in ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Več o akumulatorjih Powersports AGM

VARTA® Iskalnik akumulatorjev

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce