Akumulatorji VARTA® za vozičke za golf

Par sedi pred vozičkom za golf na s soncem obsijanem igrišču za golf

Akumulatorji VARTA® za vozičke za golf imajo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki 40–50 % več ciklov in so med tistimi z najvišjo rezervno kapaciteto, tokovno sprejemljivostjo in skupno življenjsko dobo. Vzdrževanje je zelo preprosto: z enim zasukom pokrovčkov je mogoče odpreti vse prezračevalne odprtine.

Akumulatorji VARTA® Professional Deep Cycle imajo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki 40–50 % več ciklov in so med tistimi z najdaljšo skupno življenjsko dobo.

Professional Deep Cycle

Plošče v akumulatorjih VARTA® Professional Deep Cycle so v primerjavi s ploščami v standardnih avtomobilskih akumulatorjih izdelane iz aktivnega materiala z večjo gostoto, zato lahko prenesejo obremenitev zaradi globokih ciklov, ne da bi se aktivni material pri tem poškodoval ali da bi se kapaciteta akumulatorja zmanjšala. Več o akumulatorjih Professional Deep Cycle

Akumulatorji VARTA® Professional Deep Cycle AGM so po zaslugi visoke odpornosti na udarce idealni za visokozmogljive električne čolne, jahte in avtodome.

Professional Deep Cycle AGM

Akumulatorji VARTA® Professional Deep Cycle AGM uporabljajo tehnologijo AGM, ki jim daje ogromne energijske rezerve, s katerimi bodo v svoji dolgi življenjski dobi lahko napajali številne elektronske naprave. Zaradi zelo nizke stopnje samopraznjenja so idealni za sezonsko uporabo in ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Več o akumulatorjih Professional Deep Cycle AGM

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce