Akumulatorji VARTA® ProMotive za težka gospodarska vozila

Modro-beli tovornjak se pelje po avtocesti v smeri pogleda fotoaparata

Današnja gospodarska vozila niso več preprosti tovornjaki, ki se vozijo od točke A do točke B, in se tudi ne uporabljajo zgolj kot le transportna ali delovna vozila. Vse strožji predpisi glede varovanja okolja in varnosti drastično spreminjajo trg. Prav zato je dobil akumulator za tovornjake povsem novo vlogo: zagotoviti mora zanesljivo zagonsko moč in hkrati poskrbeti za napajanje vse večjega števila elektronske opreme. Ob sistemu za ogrevanje/hlajenje parkiranega vozila so tovornjaki opremljeni še s številnimi drugimi porabniki električne energije, zaradi katerih je vožnja boljša, noči, preživete v kabini tovornjaka, pa so neprimerljivo udobnejše. Z neprekosljivimi akumulatorji VARTA® za gospodarska vozila ste dobro pripravljeni na zahteve spreminjajočega se trga.

Rdeče-moder tovornjak se pelje po avtocesti

Akumulatorji za tovornjake

Akumulatorji VARTA® ProMotive zagotavljajo vrhunsko tehnologijo za večnamenska vozila, ki vozijo na dolge razdalje. Njihova naloga je veliko več kot le zagon motorja, saj z električno energijo napajajo tudi npr. sistem za ogrevanje/hlajenje parkiranega vozila, ki se nahaja v voznikovi kabini. Akumulatorji VARTA® ProMotive AGM so idealni za vgradnjo na konec šasije (EURO 5/6) in so bili posebej razviti za sodobne tovornjake z veliko dodatne opreme.

Več informacij
Belo dostavno vozilo stoji pred zgradbo in čaka na nakladanje

Akumulatorji za dostavna vozila

Akumulatorji za dostavna vozila morajo zagotavljati največjo mero moči med nakladanjem in razkladanjem, tudi pri vožnji skozi mestni promet in tudi če se motor pogosto izklaplja. To pa zato, ker najvišje rezervne kapacitete v naših akumulatorjih za dostavna vozila zagotavljajo, da bo oprema, kot je žerjav za nakladanje, vedno zanesljivo opravljala svoje delo.

Več informacij
Moder traktor s prikolico stoji na polju

Akumulatorji za kmetijska vozila

Če želite žeti plodove svojega dela, boste potrebovali kaj več kot le dobro vreme. Potrebujete vozila, ki bodo upravičila svoje ime, tudi v posezonskem času, ko jih ne uporabljate. Akumulatorji VARTA® za kmetijska vozila, ki so izdelani prav za ta namen, se lahko pohvalijo z odličnim zagonskim delovanjem in rezervnimi kapacitetami, ki bodo več kot zadostile potrebam po napajanju naprav v kabini, kot je denimo klimatska naprava. In ker naših izdelkov ni treba vzdrževati, boste sezono za sezono zmanjševali svoje stroške lastništva.

Več informacij
Gradbeno vozilo se pelje po cesti, nebo je modro in obsijano s soncem

Akumulatorji za gradbena vozila

Gradbena vozila se morajo v še tako zahtevnih pogojih, nenavadnih okoljih in ekstremnih vremenskih razmerah vedno odlično obnesti. Zato potrebujejo akumulator z največjo zagonsko močjo, izredno odpornostjo na tresenje in zaščito proti razlitju, tudi na terenu. Z akumulatorji VARTA® za gradbena vozila se boste izognili dragim obdobjem neuporabe, da bo vaš posel cvetel tudi v bodoče.

Več informacij
Bel avtobus ob sončnem zahodu na podeželski cesti

Akumulatorji za avtobuse

Ko je govor o avtobusnem voznem parku, je zanesljivost ključnega pomena, zlasti za mestne vožnje. Naše akumulatorje za avtobuse odlikuje izjemna moč, tudi v zelo slabem vremenu, zato boste potnike zagotovo lahko prepeljali od točke A do točke B. Poleg tega bodo naši izdelki, ki ne potrebujejo vzdrževanja, skrajšali čas, ki ga porabite za servisiranje, in zmanjšali vaše skupne stroške. Pomagali vam bodo, da boste v svojem poslu konkurenčni tudi na drugih področjih, saj zagotavljajo dovolj energije za vrhunske tehnologije, kot so storitve na avtobusu in razvedrilni sistem.

Več informacij
Bel avtobus se pelje čez most z modro-belimi oboki

Akumulatorji za avtobuse

Točnost je za avtobuse na rednih linijah ključnega pomena. Zato je pomembno imeti akumulatorje, ki so 100-odstotno zanesljivi in izdelani, da prenesejo najvišje stopnje cikličnega praznjenja, do katerega prihaja zaradi pogostega ustavljanja. Naši akumulatorji ob manj pogostih okvarah, kar lahko pomeni manj pritoževanja potnikov in večji prihodek, zagotavljajo tudi zanesljivo napajanje naprav na avtobusu, kot so digitalni prikazovalniki in klimatska naprava.

Več informacij
Belo-zeleno komunalno vozilo od zadaj

Akumulatorji za komunalna vozila

Vozila javnih služb morajo biti stroškovno zelo učinkovita in vedno nared za delo. Zato so naši akumulatorji za komunalna vozila plod inženirskega dela, ki zagotavlja nadvse zanesljivo delovanje, zagon za zagonom. Dlje kot vam bodo služili, več denarja vam bodo prihranili.

Več informacij
Gasilska vozila stojijo v vrsti. Nad njimi je modro nebo z oblački.

Akumulatorski za gasilska vozila

Ko opravljate tako pomembno delo, kot je gašenje požarov, morajo vaša vozila biti v vsakem trenutku pripravljena, ta pripravljenost pa je v veliki meri odvisna od akumulatorjev za gasilska vozila. VARTA® je preverjen in zanesljiv vir napajanja za specializirana težka vozila. Zato bodo akumulatorji v vaših gasilskih vozilih vedno napolnjeni, da bodo lahko dovajali energijo v vitle, cevi, dvosmerne radijske zveze in drugo nepogrešljivo opremo.

Več informacij

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce