Avtomobilski akumulatorji VARTA®

Kako najti pravi akumulator za svoj avtomobil?

Da boste lahko izbrali pravi akumulator za svoj avtomobil, se najprej pozanimajte, ali je vaš avtomobil opremljen s sistemom start-stop ali ne. Če niste prepričani, poglejte v priročnik za svoj avtomobil ali se pogovorite z mehanikom, ki vam bo pomagal izbrati pravega glede na priporočila proizvajalca originalne opreme. Za več informacij kliknite tukaj.

Das Armaturenbrett eines Autos mit der Uhr auf der linken Seite, dem Tachometer auf der rechten Seite und einem Start-Stopp-Symbol in der Mitte

Akumulatorji za avtomobile s tehnologijo start-stop

Tehnologija start-stop pomaga varčevati z gorivom, tako da samodejno izklopi motor, vsakič ko se vaš avtomobil ustavi. Toda avtomobili s tem sistemom bolj obremenjujejo avtomobilski akumulator. Zato VARTA® ponuja avtomobilske akumulatorje, kot so akumulatorji Silver Dynamic AGM in Blue Dynamic EFB, ki so zasnovani posebej za vozila s sistemom start-stop.

Več informacij

Application_1_automotive_725x400.jpg

Akumulatorji za običajne ali starejše avtomobile

Odprti svinčeno-kislinski akumulatorji so najbolj običajen tip svinčeno-kislinskih akumulatorjev in so v avtomobilski industriji tudi najbolj razširjeni. Avtomobilskim akumulatorjem VARTA® zaupajo stranke po vsem svetu in bodo nedvomno zadostili vašim potrebam.

Več informacij

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce