Powersports Freshpack

Powersports Freshpack

Naši najbolje prodajani akumulatorji VARTA® Powersports Freshpack so zmogljivi in cenovno dostopni akumulatorji z dolgo življenjsko dobo, ki jih je povsem preprosto vgraditi. Kadarkoli zagotavlja zanesljivo zagonsko moč že od čisto prvega obrata naprej. In ko boste akumulator preizkušali skozi vse najbolj zahtevne pogoje bo ta vedno zagotavljal izjemno moč.. Na voljo je kar 41 modelov, ki pokrivajo vse vrste uporabe, zato prav gotovo obstaja akumulator VARTA® Powersports Freshpack, ki je pravšnji za vas.

Powersports Freshpack ključne prednosti

  • Suho polnjen akumulator v verziji Freshpack (s posodo za kislino)
  • Zanesljiva zagonska moč v vročem in hladnem vremenu
  • Robustna konstrukcija, da kljubuje vibracijam, ne glede ali se poganjate po hribovitih poteh, preko snega ali preko valov
  • Izpolnjuje standardne norme JIS
  • Odporen pred razlitjem in puščanjem (samo za navpično namestitev)

Zakaj akumulatorji VARTA® Powersports Freshpack?

Za akumulatorji VARTA® Powersports Freshpack stoji Johnson Controls Power Solutions, zaupajo pa jim stranke po vsem svetu. Akumulatorji VARTA® Powersports Freshpack zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, manj rjavenja in nižje stroške lastništva. Zato peljite svoje vozilo v servisno delavnico, ki ponuja akumulatorje VARTA®, in se na lastne oči prepričajte o zares odlični servisni izkušnji menjave akumulatorja.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce

Primerjava Powersports Freshpack