Kolofon

Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Nemčija
Telefon: +49 (0) 511/975-02
Stik: info@varta-automotive.com

Sedež: Hannover
Matična številka: Hannover HRB 62427
Identifikacijska številka za DDV: DE 115 647 997

Partner z neomejeno odgovornostjo: JCB Management GmbH
Sedež: Hannover
Matična številka: Hannover HRB 62413
Upravni odbor: Johann-Friedrich Dempwolff, Jose Miguel Lopez Ascaso

Odgovorna urednica: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-02

Webdesign, koncept in produkcija

GTB
550 Town Center Drive
Dearborn, MI 48126
Stik: jcisupport@gtb.com

Evropska komisija potrošnikom ponuja možnost spletne poravnave sporov (online dispute resolution – ODS) na eni od svojih spletnih platform. Do te platforme je mogoče dostopiti preko zunanje spletne povezave http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Naše sodelovanje v postopku reševanja sporov pred odborom za poravnavo sporov ni obvezno, zato tega ne ponujamo.

Izjava o zavrnitvi odgovornosti

Pri pripravi tega spletnega mesta smo se trudili zagotoviti kar najbolj ažurne, pravilne in jasno izražene informacije. Kljub temu je morda prišlo do nenamernih napak. Družba Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA še posebej zavrača odgovornost za tipkarske napake in za točnost, celovitost in časovno ustreznost informacij na spletnem mestu družbe. Informacije in podatki, ki so na voljo na strežnikih družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH so lahko spremenjeni brez vnaprejšnjega opozorila. Storitve, informacije in podatki na spletnem mestu družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA so na voljo v videni obliki brez vsakršnih jamstev.

Za spletne povezave ali napotila na internetna mesta tretjih strani, ki jih vsebuje spletno mesto družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA, družba Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA ne prevzema nobene odgovornosti, kar zadeva informacije, komunikacijo ali razpoložljiva gradiva, ki se na njih nahajajo, prav tako ne prevzema odgovornosti za vse spletne povezave, ki vodijo z njih. Izrecno izjavljamo, da ne delimo nujno vsebine in/ali mnenj tretjih strani, zapisane na njihovih spletnih straneh.

Z uporabo spletnega mesta družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA sprejemate vsa tveganja, povezana z uporabo tega spletnega mesta, vključno s tveganjih za vaš računalnik, programsko opremo ali podatke, ki jih lahko poškoduje virus, programska oprema ali druga datoteka, ki je prenesena ali aktivirana preko spletnega mesta družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA ali ko do njega dostopate. Družba Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA v nobenem primeru ne bo odgovorna za neposredno, posredno, posebno, naključno ali posledično škodo, ki med drugim vključuje izgubljene prihodke ali dobičke, izhaja iz ali je kakorkoli povezana z uporabo ali zlorabo informacij ali pomanjkanjem informacij na spletnem mestu družbe Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce