Kolofon

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Nemčija
Telefon: +49 (0) 511/975-0
Stik: info.emea@varta-automotive.com

Sedež: Hannover
Matična številka: Hannover HRA 205413
Identifikacijska številka za DDV: DE 115 647 997

Partner z neomejeno odgovornostjo: Clarios Germany Holding GmbH
Sedež: Hannover
Matična številka: Hannover HRB 218503
Upravni odbor: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz

Odgovorna urednica: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-0

Webdesign, koncept in produkcija

Americaneagle.com
2600 S. River Road
Des Planies, IL 60018, USA
Stik: scott.zachry@americaneagle.com

Evropska komisija potrošnikom ponuja možnost spletne poravnave sporov (online dispute resolution – ODS) na eni od svojih spletnih platform. Do te platforme je mogoče dostopiti preko zunanje spletne povezave http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Naše sodelovanje v postopku reševanja sporov pred odborom za poravnavo sporov ni obvezno, zato tega ne ponujamo.

Izjava o zavrnitvi odgovornosti

Pri pripravi tega spletnega mesta smo se trudili zagotoviti kar najbolj ažurne, pravilne in jasno izražene informacije. Kljub temu je morda prišlo do nenamernih napak. Družba Clarios Germany GmbH & Co. KG še posebej zavrača odgovornost za tipkarske napake in za točnost, celovitost in časovno ustreznost informacij na spletnem mestu družbe. Informacije in podatki, ki so na voljo na strežnikih družbe Clarios so lahko spremenjeni brez vnaprejšnjega opozorila. Storitve, informacije in podatki na spletnem mestu družbe Clarios so na voljo v videni obliki brez vsakršnih jamstev.

Za spletne povezave ali napotila na internetna mesta tretjih strani, ki jih vsebuje spletno mesto družbe Clarios, družba Clarios ne prevzema nobene odgovornosti, kar zadeva informacije, komunikacijo ali razpoložljiva gradiva, ki se na njih nahajajo, prav tako ne prevzema odgovornosti za vse spletne povezave, ki vodijo z njih. Izrecno izjavljamo, da ne delimo nujno vsebine in/ali mnenj tretjih strani, zapisane na njihovih spletnih straneh.

Z uporabo spletnega mesta družbe Clarios sprejemate vsa tveganja, povezana z uporabo tega spletnega mesta, vključno s tveganjih za vaš računalnik, programsko opremo ali podatke, ki jih lahko poškoduje virus, programska oprema ali druga datoteka, ki je prenesena ali aktivirana preko spletnega mesta družbe Clarios ali ko do njega dostopate. Družba Clarios v nobenem primeru ne bo odgovorna za neposredno, posredno, posebno, naključno ali posledično škodo, ki med drugim vključuje izgubljene prihodke ali dobičke, izhaja iz ali je kakorkoli povezana z uporabo ali zlorabo informacij ali pomanjkanjem informacij na spletnem mestu družbe Clarios.

Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Analytics. Več informacij najdete na

www.google.com/analytics

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce