Moški s ključem v roki stoji v servisni delavnici

Dobrodošli na prijavni strani partnerskega portala VARTA®

VARTA® vam lahko pomaga, da bo vaš posel tekel bolje. Postanite naš partner še danes in prejeli boste veliko informacij o akumulatorju. Vse od časa, potrebnega za namestitev, navodil za vgradnjo akumulatorja in splošnih informacij o akumulatorju. Prijavite se v razdelek za partnerje in poiščite pravi akumulator ter navodila zanj, ki vam bodo v pomoč pri menjavi akumulatorja. S preizkušanjem vsakega akumulatorja, ki zaide v vašo delavnico, boste lahko lažje prepoznali pokvarjen akumulator, še preden voznika pusti na cedilu. Pozanimajte se o našem programu preizkusnega preverjanja akumulatorja!

Prijava v partnerski portal VARTA®

Slika moškega, ki drži tablični računalnik s stranjo za prijavo v portal VARTA® Truck Portal

Optimizirajte skupne stroške lastništva

Zahteve komercialnih vozil in potreb po akumulatorjih so se v zadnjih letih popolnoma spremenile. Da bi pomagali operaterjem komercialnih voznih parkov, podjetje VARTA ponuja novo storitev, usposabljanje in informacijsko platformo. Tukaj boste izvedeli več o temah vzdrževanja, izbire in optimizacije stroškov vašega akumulatorja.

Več o tem

Test Every Battery

Program preizkusnega preverjanja akumulatorja

Zakaj sodelovati v programu preizkusnega preverjanja akumulatorja? Večina voznikov na avtomobilske akumulatorje gleda kot na del, ki ga je treba popravljati. Toda ker je akumulator odgovoren za vsako tretjo okvaro vozila, je veliko bolj smiselno, da nanje gledamo kot na dele, ki jih je treba vzdrževati.

Več informacij

Power News

Novice Power News

Prenesite najnovejšo in pretekle izdaje našega glasila VARTA.

Stran z novicami Power News