Srebrn srednje velik avtomobil, prikaza od strani, se pelje po cesti

Napredna svinčeno-kislinska tehnologija z elektrolitom, napojenim na stekleni volni

Izberite tehnologijo AGM in dobili boste najboljše od najboljšega. Z akumulatorjem AGM z najnaprednejšo tehnologijo Absorbent Glass Mat boste dobili izjemen akumulator, ki je zmožen napajanja najzmogljivejših vozil in dodatkov. Akumulator AGM je varen in zaščiten pred iztekanjem tudi v primeru okvare. Tehnologija AGM ponuja trikrat daljšo ciklično življenjsko dobo od običajnih akumulatorjev, popolna je za napredne Start-Stop sisteme, pri katerih se mora akumulator hitro ponovno napolniti s pomočjo energije, ki jo zagotavlja sistem za regenerativno zaviranje.

Naš akumulator Powersports AGM je bil zasnovan posebej za ekstremne pogoje. Ta dovršeni izdelek s svinčeno-kislinsko tehnologijo (AGM) zagotavlja največjo mero moči, ima dolgo življenjsko dobo in ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

Elektrolit, napojen na stekleni volni (AGM)

Posebna svinčeno-kislinska tehnologija AGM skrbi za absorpcijo vse kisline v akumulatorju, kar zagotavlja visoko ciklično stabilnost. To akumulatorju omogoča večkratno praznjenje in polnjenje, ne da bi izgubil na zmogljivosti.

Več o tehnologiji AGM

Napredna tehnologija VARTA® AGM za avtomobile s sistemom start-stop

Podroben diagram akumulatorja VARTA® AGM

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce