Moški s ključem v roki stoji v servisni delavnici

Dobrodošli na prijavni strani partnerskega portala VARTA®

VARTA® vam pomaga povečati učinkovitost vsakodnevnega poslovanja. Naš partnerski portal smo pred kratkim posodobili, da je še bolj optimiziran za vaše vsakodnevne potrebe. Zdaj ste na vrsti vi: postanite partner še danes in prejmite najnovejše novice iz sveta baterij. Od časa namestitve do navodil za vgradnjo baterij, splošnega razvoja in še več, dostop do znanja ne bi mogel biti preprostejši.

Laptop VARTA Partner Portal

Profesionalizirajmo vaše podjetje skupaj.

Bodite med prvimi, ki se bodo pridružili našemu partnerskemu portalu! Optimizirali smo naša obstoječa orodja in razvili vrsto povsem novih funkcij, ki jih lahko uporabljate. En začetek, dva cilja: zagotoviti najboljšo storitev in dati zagon vašemu podjetju.

Obiščite zdaj

Slika moškega, ki drži tablični računalnik s stranjo za prijavo v portal VARTA® Truck Portal

Optimizirajte skupne stroške lastništva

Zahteve komercialnih vozil in potreb po akumulatorjih so se v zadnjih letih popolnoma spremenile. Da bi pomagali operaterjem komercialnih voznih parkov, podjetje VARTA ponuja novo storitev, usposabljanje in informacijsko platformo. Tukaj boste izvedeli več o temah vzdrževanja, izbire in optimizacije stroškov vašega akumulatorja.

Več o tem

Test Every Battery

Program preizkusnega preverjanja akumulatorja

Zakaj sodelovati v programu preizkusnega preverjanja akumulatorja? Večina voznikov na avtomobilske akumulatorje gleda kot na del, ki ga je treba popravljati. Toda ker je akumulator odgovoren za vsako tretjo okvaro vozila, je veliko bolj smiselno, da nanje gledamo kot na dele, ki jih je treba vzdrževati.

Več informacij