Ustvarite svoj račun na portalu za partnerje VARTA®

Namen tega obrazca je zbrati vaše ime in kontaktne podatke. Za več informacij o varovanju in upravljanju zbranih podatkov preberite naš pravilnik o varovanju zasebnosti.


*Strinjam se s pogoji uporabe.
Da, želim prejemati dodatne prodajne in tržne vsebine ter posodobitve izdelkov in blagovne znamke podjetja VARTA.

Ne, ne želim prejemati dodatnih prodajnih in tržnih vsebin ter posodobitev izdelkov in blagovne znamke podjetja VARTA.

Ustvari

Ko izpolnite obrazec in kliknete gumb »Prijavi«, potrjujete, da ste prebrali, razumeli in sprejeli naše pogoje glede zasebnosti in uporabe piškotkov.

Preberite naš pravilnik o varovanju zasebnosti

Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo, uporabljamo in hranimo izključno v obsegu, ki ga določajo določbe veljavnih zakonov o varovanju podatkov. Vneseni podatki so shranjeni in se uporabljajo izključno za izvajanje opravil na spletnem mestu portala za partnerje VARTA®. Ko svoje soglasje za shranjevanje podatkov prekličete, bodo vaši podatki izbrisani. Podatkov brez vašega soglasja ne razkrivamo tretjim osebam oziroma jih ne uporabljamo za namene oglaševanja. Priporočamo, da preberete tudi naš pravilnik o zasebnosti, ki je v te pogoje uporabe vključen s sklicevanjem, najdete pa ga na našem spletnem mestu.

Vsebina spletnega mesta

Spletno mesto vsebuje blagovne znamke, storitvene znamke, avtorsko zaščiteno gradivo in drugo vsebino, ki je v naši lasti, pod našo licenco ali se uporablja z našim dovoljenjem. Smo edini lastnik vseh pravic in pravnih naslovov v zvezi z vsebino, vključno z vsemi avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Vsebine ne smete brez našega predhodnega pisnega dovoljenja shranjevati, spreminjati, kopirati, objavljati, prikazovati, prenašati, prilagajati ali kakor koli izkoriščati. Pridržujemo si pravico, da vsakršno in vso vsebino tega spletnega mesta kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo.

Zavrnitev odgovornosti

Pri pripravi tega spletnega mesta si na vsak način prizadevamo zagotoviti informacije, ki so kar najbolj aktualne, točne in jasno izražene. Toda kljub temu se lahko pojavijo nenamerne napake v informacijah. Storitve, informacije in podatki, ki so na voljo na našem spletnem mestu, so podani po načelu »videno–kupljeno« in brez vsakršnih jamstev.


Za povezave ali preusmeritve do spletnih mest tretjih oseb, ki so objavljene na našem spletnem mestu, ne prevzemamo nobene odgovornosti za informacije, komunikacijo ali gradivo, ki je na voljo na tovrstnih spletnih mestih, do katerih vodijo povezave, oziroma za katero koli povezavo do teh spletnih mest. Izrecno izjavljamo, da ni nujno, da si vsebino in/ali mnenja delimo s katero koli tretjo osebo s spletnega mesta, do katerega vodi povezava.


Z uporabo našega spletnega mesta prevzamete vsa tveganja, povezana z njegovo uporabo, kar vključuje tudi vsakršno tveganje za vaš računalnik, programsko opremo ali katero koli drugo datoteko, ki bo morda poslana ali aktivirana prek našega spletnega mesta ali do katere dostopate. V nobenem primeru ne odgovarjamo za nobeno neposredno, posredno, posebno, naključno ali posledično škodo, kar med drugim vključuje tudi izgubo prihodka ali dobička, do česar pride zaradi oziroma na kakršen koli način v povezavi z uporabo ali zlorabo informacij oziroma zaradi pomanjkanja informacij na našem spletnem mestu.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce