Star oglas VARTA® v rumeni in modri barvi

Zaupajte VARTA®

Kamorkoli vas že vodijo poti, vam VARTA zagotavlja dovolj moči, da vas pripelje tja. Če vozite svoj prvi avto, imate avtomobil s Start-Stop funkcionalnostjo ali vozilo z veliko dodatne opreme, ki ima velike energetske potrebe, vam VARTA akumulatorji Dynamics Trio Black, Blue in Silver zagotavljajo napajanje, ki ga potrebujete.

Naše izdelke danes lahko najdete v milijonih avtomobilov, motornih čolnov, motociklov in avtodomov. Naši inženirji svoje znanje in izkušnje ter natančnost namenijo prav vsakemu VARTA® akumulatorju. Akumulatorji VARTA® zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, večjo korozijsko odpornost in nižje stroške vzdrževanja, enako pa velja za vse naše izdelke, od naše napredne Start-Stop avtomobilske ponudbe do naših profesionalnih izdelkov za motorne čolne. Ko izberete VARTA®, se s tem odločite za zanesljivo in natančno tehnologijo, ki prinaša proizvodne lastnosti, najboljše v svojem razredu.

Inovacije z namenom – VARTA® akumulatorji so gonilna sila, ki stoji za inovacijami za prihranek goriva, kot so Start-Stop motorji. Tehnologija izdelava omogoča do 20 odstotkov manj izpustov toplogrednih plinov in bodo zanesljivo vedno znova ponovno zagnali motor vašega avtomobila in učinkovito zniževali porabo goriva.

Vrhunska izkušnja – Peljite svoje vozilo v servisno delavnico, ki ponuja akumulatorje VARTA®, in se na lastne oči prepričajte o zares odlični servisni izkušnji menjave akumulatorja.

Zgodovina, ki šteje Blagovna znamka VARTA® ima za seboj več kot 130-letno zgodovino. Akumulatorje VARTA® v svoje avtomobile vgrajujejo najpomembnejši proizvajalci avtomobilov, zaupajo pa jim vozniki po vsem svetu.

Podpora vodilne firme na svetovnem trgu: Clarios

Za blagovno znamko akumulatorjev VARTA® proizvaja Clarios, prej Johnson Controls Power Solutions, vodilna v svetu na področju naprednih rešitev za shranjevanje energije. S svojimi strankami sodelujemo pri zadovoljevanju vse večjega tržnega povpraševanja po pametnejših aplikacijah na svetovni ravni. Naših 16.000 zaposlenih razvija, proizvaja in distribuira paleto razvijajočih se baterijskih tehnologij za skoraj vse vrste vozil. Tehnologije, ki zagotavljajo edinstveno trajnostno učinkovitost naslednje generacije in zagotavljajo zanesljivost, varnost in udobje v vsakdanjem življenju. Dodamo vrednost vsaki povezavi v dobavni verigi in prispevamo k napredku skupnosti in planeta, ki ga vsi delimo.

Več informacij

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce