Dva barvita plakata VARTA®

Zgodovina blagovne znamke VARTA® (2000-2009)

Sodobni akumulatorji VARTA® svojo napredno tehnologijo, zmogljivo delovanje in odlične servisne storitve po vsem svetu zagotavljajo že več kot 100 let.

2000: Odpremo naš predan center inovacij

VARTA odpre nov tehnološki center za razvoj avtomobilskih akumulatorjev v Hanovru in tako v en posel združi nekaj najbolj usposobljenih oblikovalcev in inženirjev.

2002: Inovacije podjetja Johnson Controls za prihodnost

Novembra 2002 vodilna družba na svetovnem trgu Johnson Controls Inc. prevzame oddelek Avtomobilski akumulatorji VARTA in slednjemu postavi trdne temelje za prihodnjo rast.

2003: Našo novo tehnologijo AGM so proizvajalci OE hitro sprejeli

Johnson Controls je prvi dobavitelj akumulatorjev s tehnologijo AGM (Advanced Glass Mat technology) proizvajalcem luksuznih vozil. Akumulatorji VARTA AGM so odporni proti razlitju in ne potrebujejo nobenega vzdrževanja.

2003: Nov nivo zmogljivosti za gospodarska vozila

Uvedena je tehnologija srebra za akumulatorje v tovornjakih, ki spodbudi takojšnje priznanje. Naš izdelek VARTA Promotive Silver je popoln vir energije za visoko zmogljiva gospodarska vozila, od prve vgradnje v kamione do najmodernejših gradbenih strojev. Ta izdelek, ki ne potrebuje nikakršnega vzdrževanja, zagotavlja dolgo življenjsko dobo in izreden učinek.

2006: Na trg vstopi izdelek VARTA Dynamic Trio

Johnson Controls da na trg vodilni izdelek, to so avtomobilski akumulatorji SLI VARTA Dynamic Trio. Opcije Silver, Blue in Black zagotavljajo avtomobilom ustrezno moč v vsakem življenjskem ciklu, za katerega so namenjene.

2007: Inovativni akumulatorji s tehnologijo Start-Stop imajo velik vpliv

Naši novi akumulatorji VARTA s sistemom Start-Stop hitro pridobijo zaupanje proizvajalcev, kot sta BMW in Mini. In ne traja dolgo, da Johnson Controls postane vodilni dobavitelj akumulatorjev Start-Stop za hibridna in električna vozila.

2008: Predstavimo našo edinstveno tehnologijo PowerFrame®

Ta patentirana tehnologija rešetke naslednje generacije je eden naših najboljših dosežkov. Zagotavlja optimalen pretok energije, neprimerljiv učinek in brezkompromisno zanesljivost, ne glede na to za kateri namen uporabe akumulatorja gre.

2009: 3 velika priznanja v 1 letu

Mednarodna skupina TEMOT International je Johnson Controls počastila s priznanjem "Best Sales Marketing & After Sales Support Award 2009 (Najboljši prodajni marketing & podpora strankam 2009)", VOLVO nam je podelil nagrado "Truck Supplier Award 2009 (Nagrada za dobavitelja za tovorna vozila 2009)" in podjetje General Motors EMEA je Johnson Controls podelilo naziv "Supplier of the Year Award 2009 (Nagrada za dobavitelja leta 2009)“.

2009: Proizvajalci avtomobilov se pri akumulatorjih Start-Stop zanašajo na preizkušene rešitve akumulatorjev VARTA

Z začetkom leta je več kot 80% vozil s tehnologijo Start-Stop imelo vgrajene akumulatorje VARTA.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce