Štirje plakati VARTA®, ki prikazujejo segment akumulatorjev za avtomobile, težka gospodarska in rekreativna vozila

Zgodovina blagovne znamke VARTA® (2010-danes)

Sodobni akumulatorji VARTA® svojo napredno tehnologijo, zmogljivo delovanje in odlične servisne storitve po vsem svetu zagotavljajo že več kot 100 let.

2010: 125 let podjetja Johnson Controls

Podjetje Johnson Controls praznuje 125 let obstoja v prvi vrsti akumulatorskih tehnologij.

2010: Izboljšanje izbora akumulatorjev Start-Stop VARTA

Inovacije podjetja VARTA se nadaljujejo z razvojem optimiziranih akumulatorjev VARTA Start-Stop Plus s tehnologijo AGM za avtomobile z naprednim sistemom Start-Stop in akumulatorjev VARTA Start-Stop s tehnologijo EFB (Enhanced Flooded Battery) za vozila z osnovnim sistemom Start-Stop.

2010: Lansiramo program za recikliranje imenovan ecosteps®

Predstavimo iniciativo ecosteps za enostavno, strokovno in okolju prijazno recikliranje akumulatorjev za izboljšan trajnostni razvoj izdelkov VARTA.

2010: 3 velike nagrade v 1 letu

Johnson Controls je ponosen dobitnik nagrade "Volkswagen Innovation Award (Nagrada Volkswagen za inovacije)" in "Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System (Skupinska nagrada Volkswagen za trajnosten sistem shranjevanja energije)". Podjetje General Motors EMEA nam je podelilo nagrado „Supplier of the Year Award 2010 (Dobavitelj leta 2010)“

2011: VARTA servisni program za Start-Stop

Program VARTA Start-Stop Service Programme [VSSP] je lansiran za podporo neodvisnim delavnicam s posebno tehnično podporo in orodji, ki olajšajo popravila v vozilih s sistemi Start-Stop, povečajo obseg poslovanja delavnic in nudijo podporo strankam.

2011: Nagrada Edison za najboljši nov izdelek 2011

Izbor akumulatorjev VARTA postane dobitnik nagrade Edison Best New Product Award (Edison – nagrada za najboljši nov izdelek) v okviru ‘Energy and Sustainability: Sustainable Power Systems Segment’

2011: Povečana evropska proizvodnja

S povečanimi zahtevami, do katerih je prišlo zaradi izbora akumulatorjev VARTA Start-Stop, je podjetje Johnson Controls razširilo proizvodne kapacitete po vsej Evropi, da lahko izpolnjuje pričakovanja naročnikov.

2012: Nagrada MAN za dobavo za tovornjake in avtobuse leta 2011

Podjetje Johnson Controls je prejelo priznanje MAN Truck and Bus Supplier Award 2011 (dobavitelj za tovornjake in avtobuse leta 2011). Mednarodna skupina TEMOT International nam je podelila priznanje “Innovation Award (priznanje na področju inovacij)” za našo kvalitetno tehnologijo AGM.

2013: Novo lansiranje znamke VARTA – It All Starts With VARTA

Znamko VARTA ponovno lansiramo s popolnoma novim logotipom, popolnoma novimi znamkami akumulatorjev, dodelanimi linijami izdelkov, popolnoma novo spletno stranjo, katalogi in z novim podpornim materialom.

2014: Johnson Controls svojemu izjemnemu Dynamic Triu dodal AGM in EFB

Leta 2014 je družba Johnson Controls preverjenemu in preizkušenemu Dynamic Triu dodala VARTA Silver Dynamic AGM in Blue Dynamic EFB. Akumulatorji AGM in EFB ponujajo delovanje brez primere in vzdržljivost brez konkurence za visoko zmogljiva vozila in Start-Stop aplikacije.

2016: Akumulatorji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, za azijski in evropski trg

V letu 2016 je podjetje Johnson Controls izumilo akumulatorje, ki ne potrebujejo nobenega vzdrževanja in so posebej zasnovani, da prenesejo ekstremne vremenske razmere. So močnejši, vzdržljivejši in skrbijo, da naših strank vozila ne bodo pustili na cedilu. Povrhu vsega pa je sam proizvodni postopek okolju prijaznejši, saj porabi 20 % manj energije in ustvari 20 % manj toplogrednih plinov.

2019: Clarios

Družba Johnson Controls Power Solutions se loči od družbe Controls International, LLC. in postane ločena pravna oseba Clarios.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce