VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce

Zaupajte akumulatorjem VARTA® – najboljšim akumulatorjem vodilnega proizvajalca na globalnem trgu

Sodobna vozila od vašega akumulatorja zahtevajo največjo mero energije. Akumulatorji VARTA® napajajo »srce« vašega vozila, najsi je to vozilo s sistemom start/stop, običajen avtomobil, motocikel, gospodarsko vozilo, tovornjak ali rekreativno vozilo. Akumulator VARTA® je vedno najboljša rešitev!

Več informacij

Program preizkusnega preverjanja akumulatorja VARTA®

PREIZKUSITE svoj AKUMULATOR. Akumulatorji so namreč odgovorni za vsako tretjo okvaro vozila, zato ga preizkusite, preden vas pusti na cedilu.

Več informacij

UPORABA AKUMULATORJEV

Avtomobilski

Avtomobilski akumulatorji

Ne glede na to, ali vozite svoje prvo vozilo, družinski oziroma avtomobil s sistemom start/stop ali težko vozilo in temu primerno večjimi energijskimi zahtevami, mi vam bomo pomagali izbrati pravi akumulator VARTA® za vaš avtomobil.

Težka gospodarska vozila

Akumulatorji za težka gospodarska vozila

Na področju gospodarskih vozil se je veliko spremenilo: zakonodaja, ki določa strožje emisijske standarde, omejitve števila noči, preživetih v vozilih, več dodatne opreme in število dodatnih porabnikov električne energije, kot je npr. sistem za ogrevanje/hlajenje parkiranega vozila. Z naprednimi akumulatorji VARTA® za gospodarska vozila ste dobro pripravljeni na vse te spremembe, obenem pa boste zmanjšali svoje skupne stroške lastništva.

Powersports

Akumulatorji Powersports

Akumulatorji Powersports so primerni za izredno široko paleto vozil, tudi za motocikle, štirikolesnike, vodne skuterje, vseterenska (ATV) in večnamenska terenska vozila (UTV), skuterje, motorne sani in celo kosilnice. Prepričani ste lahko, da boste našli akumulatorje VARTA®, ki so zasnovani za prav vsakega od teh namenov uporabe.

Rekreativna vozila

Akumulatorji za rekreativna vozila

Linija akumulatorjev VARTA® Professional je bila zasnovana za napajanje morskih plovil, kot so električni čolni, jahte in motorne ladje ter vse vrste bivalnih prikolic in avtodomov. Za vozičke za golf in podobne namene uporabe izberite akumulatorje VARTA® za rekreativna vozila, ki nudijo izjemno delovanje in zanesljivost.