Silver Dynamic AGM

Silver Dynamic AGM

Z akumulatorji VARTA® Silver Dynamic AGM z najnaprednejšo tehnologijo boste dobili izjemen akumulator, ki je sposoben napajati še tako zahtevna vozila in njihovo dodatno opremo, saj je v primerjavi z običajnimi akumulatorji trikrat bolj vzdržljiv. Akumulatorji VARTA® Silver Dynamic AGM so idealni za sisteme start/stop, kjer se mora akumulator hitro napolniti; polnjenje je doseženo z energijo iz sistema za regenerativno zaviranje.

Ključne prednosti akumulatorjev Silver Dynamic AGM

  • Proizvedeno v Nemčiji v največjem proizvodnem obratu za akumulatorje AGM na svetu.
  • Patentirana mreža PowerFrame® zagotavlja zanesljivo zagonsko moč, hitro polnjenje in odpornost na korozijo.
  • Zamenjava izdelka z enakim nadomestnim izdelkom za akumulatorje, ki so prodani v sklopu originalne opreme.
  • Primerni za vsa vozila s sistemom start-stop – hitrejši zagon, zmogljivejše delovanje, daljša življenjska doba (del programa originalne opreme, ki zagotavlja najvišje prihranke pri porabi energije za sisteme start-stop).

Zakaj akumulatorji VARTA® Silver Dynamic AGM?

Za akumulatorji VARTA® Silver Dynamic AGM stoji Johnson Controls Power Solutions, zaupajo pa jim stranke po vsem svetu. Akumulatorji VARTA® Silver Dynamic AGM zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, manj rjavenja in nižje stroške lastništva. Zato peljite svoje vozilo v servisno delavnico, ki ponuja akumulatorje VARTA®, in se na lastne oči prepričajte o zares odlični servisni izkušnji menjave akumulatorja.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce

Primerjava Silver Dynamic AGM