Silver Dynamic AGM

Merilo za vozila s funkcijo Start-Stop in električna vozila.

VARTA® Silver Dynamic AGM je sinonim za zmogljivost brez primerjave: izvedba VARTA Silver Dynamic AGM je s 3-kratnim življenjskim ciklom klasičnih akumulatorjev idealna izbira za vozila z najvišjimi zahtevami za električno energijo, kot so vozila s sistemom zaustavitve in zagona ter električna vozila. To je posledica zahtevnejše uporabe, hladnih zim, vročih poletij ali več dodatnega pribora in opreme. Zato so tudi akumulatorji VARTA Silver Dynamic AGM uporabljeni v 70 % novo izdelanih avtomobilih s tehnologijo zaustavitve in zagona.

Silver Dynamic AGM ključne prednosti

  • Najboljša proizvodnja na svojem področju - visoka kakovost, izdelano v Nemčiji.
  • Patentirana mreža PowerFrame® za zanesljivo zagonsko moč, hitro polnjenje in odpornost proti koroziji.
  • Originalni nadomestni deli zagotavljajo, da je nadomestni akumulator enake kakovosti kot originalni.
  • Najboljše delovanje sistema zaustavitve in zagona za največje varčevanje z gorivom – sistem zaustavitve in zagona se lahko uporablja tako pogosto, kot je le mogoče.

 

  • Pripravljeno za xEV – zagotavlja varnost in zanesljivost za vse trenutne in prihodnje zahteve vozil.
  • 90% recikliranih – 90% novih akumulatorjev VARTA AGM vsebuje recikliran svinec.
  • 3-kratni življenjski cikel v primerjavi s klasičnimi akumulatorji in zato zanesljiv vir napajanja za velike zahteve močno opremljenih avtomobilov.
  • Najvišji tok hladnega zagona CCA (cold cranking amperes) za zanesljive zagone motorja pri nizkih zimskih temperaturah – ob ohranjanju funkcij za udobje in varnost.

Upoštevajte: za zagotovitev delovanja varnostnih sistemov in funkcij za udobje se mora akumulator AGM vedno zamenjati z akumulatorjem AGM. Akumulatorje VARTA lahko namestijo samo v profesionalni servisni delavnici.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce

Primerjava Silver Dynamic AGM