VARTA® za jahte

Jadrnica na odprtem morju pod modrim nebom

Akumulatorje VARTA® odlikuje zelo nizka stopnja samopraznjenja, zato so idealni za sezonsko uporabo. Tehnologija AGM skrbi, da so odlično odporni na udarce in tresenje.

Akumulatorji VARTA® Professional Dual Purpose imajo zelo nizko stopnjo samopraznjenja, zato so idealni za sezonsko uporabo avtodomov, bivalnih prikolic in čolnov.

Professional Dual Purpose EFB

Čolni in avtodomi z zmerno porabo energije še vedno potrebujejo pravi izdelek, ki se vedno odlično obnese. V ta namen smo razvili naslednjo generacijo akumulatorjev iz linije Dual-Purpose, ki uporabljajo tehnologijo EFB, kar jim daje višje število ciklov in višje delno polnjenje. Zato so primerni za oskrbo z energijo na kratkih potovanjih, denimo ob koncu tedna, na katerih lahko napajajo zmerno količino opreme, kot sta osvetlitev in polnjenje telefona. Več o akumulatorjih Professional Dual Purpose EFB

Akumulatorje VARTA® Professional Dual Purpose AGM je mogoče uporabljati za zagon motorja in napajanje dodatne opreme ter elektronike.

Professional Dual Purpose AGM

Akumulator Dual Purpose AGM zagotavlja visoko ciklično stabilnost in odlično odpornost proti nizki stopnji napolnjenosti. Kot tak omogoča dolgotrajnejšo neodvisnost od električnega omrežja in zanesljivo napaja vgrajene porabnike, denimo za osvetlitev in ogrevanje vode, in tudi komfortno opremo, kot so TV-zasloni, aparati za kavo in prenosniki. Več o akumulatorjih Professional Dual Purpose AGM

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce