Akumulatorji za motocikle iz VARTE®

Moški, oblečen v črno, se s svojim motociklom pelje po podeželski cesti, obdani z drevesi

VARTA® ima pravi akumulator za vaše vozilo, naj je to motocikel ali čoper. Tako vožnja po podeželju kot na dirkališču sta mogoči zaradi naših visokokakovostnih akumulatorjev; nenazadnje, kdo bi si želel, da se vozilo pokvari prav sredi poti.

Akumulatorji VARTA® Powersports za motocikle

VARTA® je za vaš motocikel pripravila tri različne vrste akumulatorjev: Powersports AGM, Powersports Freshpack in Powersports Gel. Akumulatorjev Powersports AGM ni treba vzdrževati in polniti, zagotavljajo pa največjo mero moči, tudi v ekstremnih pogojih. Akumulatorji Powersports Freshpack se lahko pohvalijo z nadvse zanesljivo začetno močjo tako v vročem kot v hladnem vremenu; odporni so ne tresljaje, naj bo to med vožnjo po jamastih poteh ali po snegu. Tu so še akumulatorji Powersports Gel, ki so idealni za potovalne motocikle, opremljene z dodatnimi funkcijami, kot je denimo sistem proti blokiranju koles; tudi teh ni treba vzdrževati, poleg tega pa so tudi varni, saj je kisline spremenjena v gel in je ni treba dopolnjevati.

Tok pri hladnem zagonu (CCA)

Tok pri hladnem zagonu je tok (v amperih), ki ga svinčeno-kislinski akumulator pri -17,8 °C lahko zagotavlja 30 sekund in pri tem ohranja napetost, ki znaša vsaj 1,2 volta na celico.

Rezervna kapaciteta (RC)

Rezervna kapaciteta je čas trajanja, v katerem lahko akumulator pošilja tok v ključne dele vozila, če se alternator ali generator pokvari.

Akumulatorji AGM za motocikle

AGM je kratica za »Absorbent Glass Mat«, kar pomeni, da je elektrolit napojen na stekleni volni. Ta tehnologija je idealna za motocikle z visokim številom obratov in motocikle za dolge vožnje v vseh vremenskih pogojih. Ti akumulatorji so bili zasnovani posebej za ekstremne pogoje. Ohišje je trpežno in odlično odporno na tresljaje, tudi pri vožnji čez jamaste mlake ali grob teren.

Akumulatorji za motocikle, ki ne potrebujejo vzdrževanja

VARTA® za motocikle ponuja akumulatorje, ki jih ni treba vzdrževati in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

VARTA® Iskalnik akumulatorjev


Ste strokovnjak? Uporabite naše napredno iskanje na VARTA Partner Portal.

VARTA® Iskalnik trgovcev

Poišči druge trgovce